Sveučilište Ben-Gurion u Negevu

Sveučilište Ben-Gurion u Negevu poziva studente doktorskih studija da se prijave za doktorsku stipendiju “sendvič” modela.

Program za izvrsne studente doktorskih studija diljem svijeta pruža mogućnost dolaska i provođenja istraživanja na Sveučilištu Ben-Gurion u trajanju od 4 do 12 mjeseci.

Puni iznos stipendije iznosi maksimalno 80 000 šekela (~154 000 kuna) za troškove pune godine (odnosno proporcionalno ako je trošak manji ili vrijeme ostajanja kraće).

Prijaviti se mogu studenti doktorskih studija koji su završili barem jednu godinu studija u bilo kojem području, koji niti žive niti su državljani Države Izrael. Nakon što pronađete Fakultet od svog interesa na Sveučilištu Ben Gurion, te imate potvrdu da su Vas voljni primiti, potrebno je podnijeti prijavu do 15. srpnja 2021. godine.

Za dodatne informacije o potrebnim dokumentima i prijavi molimo posjetite sljedeću poveznicu: https://in.bgu.ac.il/en/Global/Pages/General/Competitive-Grants-for-International-PhD-Students.aspx ili kontaktirajte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

| Prof. dr. sc. Mladen Parlov, dekan | Više