Objavljen je Natječaj za odlazne mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru programa Erasmus+ KA131 – natječajna godina 2022.

Natječaj se nalazi na poveznici ovdje.

Napomene:

 Natječaj će biti otvoren do isteka sredstava ili do 31.5.2024.

Mobilnosti se mogu iskoristiti do 30.7.2024., a najranije 2 mjeseca od podnošenja prijave za mobilnost te nakon objave Odluke o odabiru kandidata.

Lista odabranih kandidata objavljivat će se jednom mjesečno, u pravilu najkasnije do 20. u mjesecu, a temeljem prijava predanih u prethodnom mjesecu.

Nastavno i nenastavno osoblje u istoj natječajnoj godini (2022.) može iskoristiti najviše 4 mobilnosti u okviru Erasmus+ programa (dvije mobilnosti u okviru Suradnje među programskim državama (KA131), jednu u okviru Suradnje između programskih i partnerskih država (KA171) te jednu u okviru Suradnje među programskim državama (KA131), International Opening sheme). Od ovog pravila isključuju se članovi uprava te Erasmus koordinatori i ECTS povjerenici Sveučilišta i njegovih sastavnica za mobilnosti ostvarene u okviru aktivnosti SEA-EU alijanse.

Kontakt osoba na Sveučilištu za navedeni natječaj: Sanja Mikačić Grubišić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.