1. MISA ZA STUDENTE: U nedjelju, 2. lipnja u 19 sati u kapelici u Kampusu bit će Misa za mlade koju predvodi don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.
    2. TE DEUM, MISA ZAHVALNICA ZA KRAJ PREDAVANJA: Ured za pastoral mladih, Sveučilište u Splitu, Studentski centar i SKAC_ST­, u petak, 7. lipnja 2019. u 20.30 sati, u crkvi Gospe od zdravlja – Split, organiziraju „Te Deum“ – sv. misu za kraj predavanja u ak. god. 2018./2019. Uz nazočnost rektora sveučilišta prof. dr. sc. Dragana Ljutića, ravnatelja studentskog centra Stenka Dell'Orca, povjerenika za pastoral mladih dr. sc. don Mihaela Provića, dekana, nastavnika te drugih djelatnika Sveučilišta, sv. misu zahvalnicu predvodit će splitsko-makarski nadbiskup mons Marin Barišić.
  1. MISA ZA STUDENTE: U nedjelju, 9. lipnja u 19 sati u kapelici u Kampusu bit će Misa za mlade koju predvodi don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.
  2. NACIONALNA ZAVŠRNICA KMNL: Od 13 do 16. lipnja 2019., u Varaždinu, odigrat će na nacionalna završnica Katoličke malonogometne lige na kojoj će nastupiti i predstavnik Splitsko-makarske nadbiskupije.
  3. MISA ZA STUDENTE: U nedjelju, 16. lipnja u 19 sati u kapelici u Kampusu bit će Misa za mlade koju predvodi don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.
  4. SUSRET MLADIH S HRVATSKIM NADZEMLJEM: U srijedu 19. lipnja u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret na temu: „Lito - odmor od Boga“. Gost predavač je don Darijo Čorić, župnik župe Kaštel Novi.
  5. DUHOVNA OBNOVA: U nedjelju, 23. lipnja u studentskoj kapelici u Kampusu, održat će se duhovna obnova za studente koju predvodi don Ivan Urlić, vicerektor Centralnog bogoslovnog sjemeništa u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.
  6. SUSRET NADBISKUPA BARIŠIĆA I IGRAČA KMNL „IVAN PAVAO II.“, IGRAČA SUDAMJA KUPA 2019., te IGRAČA MALONOGOMETNE MINISTRANTSKE LIGE „BL. IVAN MERZ“: U srijedu 26. lipnja, u Nadbiskupskom ordinarijatu u 20.30 sati, nadbiskup splitsko-makarski mons Marin Barišić uručit će nagrade za pobjednike i nagrađene igrače Katoličke malonogometne lige „Ivan Pavao II.“, pobjednike „Sudamja kupa 2019.“, te za pobjednike i nagrađene igrače Katoličke malonogometne ministrantske lige „Bl. Ivan Merz.“
  7. NIGHTFEVER - ISPOVIJED, MISA I KLANJANJE, KAMPUS: U nedjelju 30. lipnja u 19 sati u dvorištu Studentskog Doma „Dr. Franjo Tuđman“ (ul. Cvite Fiskovića 3, Split) bit će Nightfever: ispovijed, sv. misa i klanjanje. Na klanjanju će o svom radu i duhovnosti svjedočiti hrvatski misionari.

Plakat | Dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu | 8.11.2018 |