1. MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 13. siječnja u 19 sati, Kampus U nedjelju, 13. siječnja u 19 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

2. DUHOVNA OBNOVA I MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 20. siječnja u 19 sati, Kampus Ured za pastoral mladih organizira duhovnu obnovu i sv. misu za studente Sveučilišta u Splitu u nedjelju 20. siječnja, u 19 sati, u studentskom domu Dr. Franjo Tuđman – Kampus (ulica Cvite Fiskovića 3, Split), na temu: „Navješćujte iz dana u dan spasenje njegovo“ (Ps 96, 2b). Duhovnu obnovu predvodi dr. sc. fra Domagoj Volarević (KBF – Split). Susret animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

3. SUSRET MLADIH S HRVATSKIM NADZEMLJEM, srijeda 16. siječnja u 20.30 sati, Nadbiskupsko sjemenište U srijedu 16. siječnja u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret na temu: „Glazba lijek i/ili opijum?“ Gosti susreta su Boris Stanić i Frane Kuss.

4. MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 27. siječnja u 19 sati, Kampus U nedjelju, 27. siječnja u 19 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

5. „TEBI PRIPADAM“, četvrtak, 31. siječnja u 21 sat, Radio Marija U četvrtak 31. siječnja emisiju za mlade na radio Mariji „Tebi pripadam“, od 21.00-22.15 minuta uređuju i vode: dr. don Mihael Prović, Kristina Bitanga i Luka Jelavić.

| Dr.sc. Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu | Plakat | 9.1.2019 |