Obavještavam sve nastavnike i studente Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu da akademska godina 2021./2022. na našem Fakultetu počinje u ponedjeljak 27. rujna 2021. godine.

1. Početak nove akademske godine 2021./2022. bit će obilježen euharistijskim slavljem koje će se održati u Centralnom bogoslovnom sjemeništu, Zrinjsko-Frankopanska 19, u 9.30 sati. Misno će slavlje predvoditi splitsko-makarski nadbiskup koadjutor i veliki kancelar KBF-a mons. Dražen Kutleša. Svećenici koji žele sudjelovati u koncelebraciji neka ponesu sa sobom misno ruho bijele boje.

2. Poslije misnog slavlja, u 10.30, u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa, lectio brevis pod naslovom: Čovjekovo mjesto u svemiru, održati će mr. sc. Franjo Frankopan Velić.

3. Prodekan za nastavu priopćit će obavijesti nastavnicima i studentima KBF-a o upisima i izvođenju nastave u zimskom semestru ak. god. 2021./2022.

Pozivam sve nastavnike, studente i ostale Članove naše akademske zajednice da nam se pridruže, uz poštivanje mjera zaštite (držanje distance te nošenje maski u zatvorenom prostoru).

Redovita predavanja prema rasporedu akademske godine počinju u utorak 28. rujna 2020., u 8 sati.

| Prof.dr.sc. Mladen Parlov, dekan | Obavijest |