1. MISE ZORNICE, kapelica studentskog doma „Dr. Franjo Tuđman“, Kampus
Od ponedjeljka do petka u 6.30 sati u kapelici studentskog doma „Dr. Franjo Tuđman“ – Kampus, slave se adventske Mise zornice koje predvodi studentski kapelan dr. don Mihael Prović.

2. PRVA NEDJELJA DOŠAŠĆA, nedjelja, 1. prosinca u 19 sati, Kampus
U nedjelju, 1. prosinca u 19 sati u studentskoj kapelici u Kampusu bit će Misa za mlade koju predvodi dr. don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

3. „TEBI PRIPADAM“, nedjelja, 1. prosinca u 21 sat, Radio Marija
U nedjelju 1. prosinca emisiju za mlade na radio Mariji „Tebi pripadam“, od 21.00-22.15 minuta uređuju i vode: dr. don Mihael Prović, Kristina Bitanga i Luka Jelavić i Augustin Markota.

4. IGNIS - KARIZMATSKI SUSRETI: Ured za pastoral mladih i karizmatska zajednica Ignis organiziraju u ponedjeljak 9. prosinca u 20.30 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Karizmatski susret za mlade“.

5. DUHOHVA OBNOVA ZA IGRAČE KMNL: srijeda, 4. prosinca u 20.30 sati, Katedrala
Ured za pastoral mladih organizira u utorak 4. prosinca u 20.30 sati, duhovnu obnovu za igrače Katoličke malonogometne lige „Sv. Ivan Pavao II.“ u Katedrali sv. Dujma, koju predvodi župnik don Tomislav Čubelić.

6. DRUGA NEDJELJA DOŠAŠĆA, nedjelja, 8. prosinca u 19 sati, Kampus
U nedjelju, 8. prosinca u 19 sati u studentskoj kapelici u Kampusu bit će Misa za mlade koju predvodi dr. don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

7. BDIJENJE PRED PRESVETIM: četvrtak, 12. prosinca od 18 sati, Kampus
Ured za pastoral mladih i zajednica Opus Dei organiziraju u četvrtak 12. prosinca u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Bdijenje pred Presvetim“. Bdijenje (molitva, razgovor i ispovijed) od 18 sati te sv. misu u 19.30 sati predvodi don Jospehom Peguerom Pochom (svećenik osobne prelature Katoličke Crkve - Opus Dei).

8. ADVENTSKA DUHOVNA OBNOVA, nedjelja, 15. prosinca u 19 sati, Kampus
U nedjelju, 15. prosinca u 19 sati u studentskoj kapelici u Kampusu bit će adventska duhovna obnova koju predvodi mr. sc. don Ante Rako, duhovnik Hrvtskog nadzemlja. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

9. IGNIS - KARIZMATSKI SUSRETI: Ured za pastoral mladih i karizmatska zajednica Ignis organiziraju u ponedjeljak 16. prosinca u 20.30 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Karizmatski susret za mlade“.

10. SUSRET MLADIH S HRVATSKIM NADZEMLJEM,
srijeda 18. prosinca u 20.30 sati, Nadbiskupsko sjemenište
U srijedu 18. prosinca u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret na temu: „Božić u drugim kulturama“. Predavač je don Jakoslav Banić, Povjerenik za misije SMN.

11. ADVENTSKI KONCERT: četvrtak 19. prosinca u 20 sati, Katedrala sv. Dujma, Split
Ured za pastoral mladih i Centralno bogoslovno sjemenište organiziraju u četvrtak 19. prosinca u Katedrali sv. Dujma, u 20 sati, adventski koncert „Ususret Božiću 2019.“. Na koncertu nastupaju bogoslovi pod ravnanjem mo. don Ivana Urlića.

12. IGNIS - KARIZMATSKI SUSRETI: Ured za pastoral mladih i karizmatska zajednica Ignis organiziraju u ponedjeljak 23. prosinca u 19 sati u kapelici u Klerikatu „Karizmatski susret za mlade“. Sv. misu predvodi duhovnik zajednice don Danko Kovačević.

SRETAN BOŽIĆ I BLAGOSLOVLJENA NOVA 2020. GODINA

Pin It