ISVU sustav

ISVU sustav
studomat.gif
Studenti putem studomata upisuju godinu i prijavljuju ispite, a nastavnici imaju uvid u prijave na ispitni rok, te unose ocjene.

Pristup internetu

Pristup internetu

Osim pristupa internetu putem računala u profesorskim kabinetima i računalnoj učionici, svi nastavnici i studenti imaju pravo pristup bežičnoj (wi-fi) mreži eduroam na fakultetu. Usluga je sigurna, jednostavna i za krajnjeg korisnika potpuno besplatna. Trenutno je dostupna na brojnim lokacijama u Hrvatskoj.  Za instalaciju potrebno je preuzeti 

MS proizvodi i usluge

MS proizvodi i usluge

Microsoft Office 365 je skup usluga koje se nalaze u oblaku i pružaju mnoštvo funkcionalnosti, omogućavaju zajednički rad te 1 TB prostora za pohranu dokumenata.
Svakom je profesoru, studentu i djelatniku javnih visokih učilišta i javnih znanstvenih instituta omogućena i instalacija alata Office 365 ProPlus na pet računala i pet mobilnih uređaja.

Izrada moodle tečaja

Izrada moodle tečaja
Svi nastavnici mogu zatražiti besplatno otvaranje online Moodle tečaja za svoje predmete na poveznici Loomen. Na poveznici Izrada online tečaja pomoću Moodle-a možete naučiti kako izraditi svoj tečaj. Ukoliko imate poteškoća ili nejasnoća obratite se u računalni ured ili se priključite online tečaju KBF-a za izradu Moodle tečaja.

AAI identitet

Da bi nastavnici mogli pristupati Nastavničkom portalu, a studenti Studomatu potreban im je AAI identitet. Potreban Vam je i ako se želite spojiti na eduroam (wi-fi mrežu na fakultetu), te za razne druge usluge koje pružaju CARNet i SRCE. Korisnici imaju pravo na elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr dokle god traje njihova povezanost s matičnom ustanovom u kojoj su elektronički identitet dobili i mogu ga zatražiti u računalnom uredu. Informacijsko održavanje AAI identiteta regulirano je Pravilnikom.

   Vijesti