Ako se želite upisati na program Kršćanska kulturna baština Splita i okolice, ljubazno vas molimo ispunite sva polja ovog obrasca, potvrdite polje kojim dajete suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka i kliknite na "Pošalji".

Navedeni osobni podaci koristit će se isključivo u svrhu omogućavanja upisa na program cjeloživotnog učenja pri Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Splitu,a sve u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, te se u druge svrhe neće koristiti bez Vaše pisane privole. Daljnja obrada osobnih podataka u povijesne, statističke ili znanstvene svrhe neće se smatrati nepodudarnom, pod uvjetom da se poduzmu odgovarajuće zaštitne mjere. U svako doba možete odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade, na način da ispunite za to propisani obrazac, te ga dostavite voditelju obrade osobnih podataka.

Napomena: na dnu obrasca se nalazi tzv. Captcha koja služi za zaštitu od neželjene pošte, pa Vas ljubazno molimo da brojeve i slova koji se pojave kao strojno teže čitljiva slika upišete desno u za to predviđeno polje. Za sve dodatne informacije, pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Hvala

  Refresh Captcha