NATJECANJE

Na ovogodišnjoj, 6. konferenciji #3P Split 'Zeleno poduzetništvo', udruga #3P Split organizira natjecanje za studente i učenike srednjih škola, pod nazivom „3P CSC – Predstavi svoju ideju“.
Natjecanje će se održati 17. ožujka, 2018. godine na Ekonomskom fakultetu u Splitu u Velikom amfiteatru, s početkom u 12:30.

NATJECATELJI

Poziv za sudjelovanje u natjecanju, kao i za konferenciju, je otvoren za učenike srednjih škola i studente.

PRIJAVE

Za prijavu i sudjelovanje na natjecanju, sudionici trebaju ispuniti obrazac za prijavu, koji se nalazi na: http://bit.ly/2oWfkQ1. Prijave za natjecanje otvorene su do 15.03.2018.

 

PREZENTACIJE

Natjecanje je započeto s ciljem promoviranja poduzetničkog razmišljanja i usavršavanja procesa razvoja inovativnih ideja kod mladih, kojima se daje prilika da svoju ideju nauče učinkovito predstaviti publici i stručnom žiriju.
U skladu s temom ovogodišnje konferencije, sudionicima se ne nameću ograničenja glede predmeta njihovih poduzetničkih izlaganja uz bitne napomene da natjecatelji prezentiraju prethodno razrađene ideje uz maksimalno vrijeme trajanja prezentacije od 3 min.
Stručni žiri se sastoji od poduzetnika, predavača koji gostuju na konferenciji.

ZAVRŠNICA

Nakon što prijavljeni sudionici predstave svoje ideje, stručni žiri provodi evaluaciju na temelju različitih kriterija i donosi zaključak o pobjednicima natjecanja.

CERTIFIKATI

Sudjelovanje je besplatno, te svi natjecatelji na kraju dobivaju certifikate. Natjecatelji koji osvoje prva 3 mjesta dobiju i posebno uvjerenje o osvojenom mjestu.
Više informacija o radu udruge i našim prošlim projektima možete pronaći na www.3psplit.org ili na našoj FB stranici: https://www.facebook.com/3psplit/. Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na FB stranici ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

| s.Maneta Mijoč, tajnica fakulteta | Poziv | 6.3.2018. |

Pin It