Sveučilište u Splitu raspisuje NATJEČAJ za upis polaznika SBeA konferencije i  2. generacije studenata na dvosemestralni online program SBeA Sveučilišta u Splitu za akademsku godinu 2017./2018. Rok za prijave je do 7. srpnja 2017. godine.

 

Dvosemestralni online program SBeA i SBeA konferencija rezultat su projekta Student Business e-Academy (SBeA) sufinanciranog iz Erasmus+ programa Europske Unije, kojeg provodi Sveučilište u Splitu u suradnji sa sveučilištima Middlesex University London i University of Malaga. E-learning platforma na kojoj se izvodi online program SBeA, sufinancirana je sredstvima iz Programa tehnološkog razvoja, istraživanja i primjene inovacija Splitsko-dalmatinske županije.

SBeA program studentima omogućava stjecanje ključnih poduzetničkih vještina i znanja potrebnih za ostvarivanje njihovih poslovnih ideja i ulazak na tržište, uz podršku domaćih i međunarodnih mentora. Program i suradnički radni prostor za korisnike dostupni su na virtualnoj platformi prilagođenoj potrebama korisnika. 

SBeA trening konferencija predstavlja trening za razvoj poduzetničkih sposobnosti i timski rad u međunarodnom okruženju, a ujedno je i svojevrsna priprema za pohađanje dvosemestralnog online SBeA Programa. Rok prijave je produžen do 7. srpnja  2017. godine.

| Natječaj | Izv.prof.dr.sc. Anđelko Domazet | 14.6.2017 |

Pin It
   Vijesti