1. MISE ZA STUDENTE: nedjeljom, u 20 sati, Kampus Svake nedjelje u 20 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Svetu misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

2. NACIONALNA ZAVRŠNICA KMNL U OSIJEKU odigrat će se od 6. do 10 lipnja. Splitsko-makarsku nadbiskupiju predstavljat će momčad iz Dugog Rata – Župa sv. Josipa.

3. KATEHEZA HRVATSKOG NADZEMLJA: srijeda, 13. lipnja u 20 sati, Kampus U srijedu, 13. lipnja u 20 sati u kapelici u Kampusu bit će kateheza Hrvatskog nadzemlja koju predvodi dr. don Mladen Parlov, duhovnik Hrvatskog nadzemlja. Tema susreta je: Post i molitva.

4. SUSRET NADBISKUPA BARIŠIĆA I IGRAČA KMNL „IVAN PAVAO II.“ TE IGRAČA SUDAMJA KUPA 2018.: U četvrtak 14. lipnja, u Nadbiskupskom ordinarijatu u 20.30 sati, nadbiskup splitsko-makarski mons Marin Barišić uručit će nagrade za pobjednike i nagrađene igrače KMNL „Ivan Pavao II.“ te pobjednike „Sudamja kupa 2018.“.

5. DUHOVNA OBNOVA ZA STUDENTE: nedjelja, 17. lipnja u 20 sati, Kampus Ured za pastoral mladih organizira duhovnu obnovu za studente Sveučilišta u Splitu u nedjelju 17. lipnja, u studentskom domu Dr. Franjo Tuđman – Kampus (ulica Cvite Fiskovića 3, Split), na temu: „Dobro je slaviti Gospodina“ (Ps 92, 2). Duhovnu obnovu predvodi vicerektor Centralnog bogoslovnog sjemeništa u Splitu don Stipan Šurlin.

6. SUSRET MLADIH S HRVATSKIM NADZEMLJEM, srijeda 20. lipnja u 20.30 sati, Nadbiskupsko sjemenište U srijedu 20. lipnja u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret na temu: „Blud i oko njega trud“. Predavač je fra Ante Bešlić.

7. TE DEUM, MISA ZAHVALNICA ZA KRAJ PREDAVANJA: Ured za pastoral mladih, Sveučilište u Splitu, Studentski centar i SKAC_ST, u petak 22. lipnja 2018. u 20 sati, u crkvi Gospa od Zdravlja u Splitu organiziraju „Te Deum“ – sv. misu za kraj predavanja u ak. god. 2017./2018. Uz nazočnost rektora sveučilišta prof. dr. sc. Šime Anđelinovića, ravnatelja studentskog centra Petra Smajića, povjerenika za pastoral mladih dr. sc. don Mihaela Provića, dekana, nastavnika te drugih djelatnika Sveučilišta, sv. misu zahvalnicu predvodit će splitsko-makarski nadbiskup mons Marin Barišić.

| Plakat | Dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu | 12.6.2018 |

Pin It