1. SUDAMJA FEST 2018.: subota, 5. svibnja u 21 sat, Peristil, Split U subotu, 5. svibnja u 21 sat na Peristilu, ispred Katedrale sv. Dujma, održat će se Sudamja fest 2018. - revijalni festival u čast Sv. Dujma zaštitnika Splita i Splitsko-makarske nadbiskupije. Na festivalu nastupaju: Abba, Andrijane, David, Izidor, Otkrivenje, Veritas aeterna, Sv. Matej, Aurora, Mihovil, Kaliope, Anjel, Anita Nikić, Davor Terzić, Valerija Fabris, Branko Medak i gošća večeri je Meri Cetinić. Ulaz je slobodan. www.sudamja.fest.ml
  2. MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 6. svibnja u 20 sati, Kampus U nedjelju, 6. svibnja u 20 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu.
  3. KATEHEZA HRVATSKOG NADZEMLJA: srijeda, 9. svibnja u 20 sati, Kampus U srijedu, 9. svibnja u 20.00 sati u kapelici u Kampusu bit će kateheza Hrvatskog nadzemlja koju predvodi dr. don Mladen Parlov, duhovnik Hrvatskog nadzemlja. Tema susreta je: Čistilište, raj, pakao.
  4. MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 13. svibnja u 20 sati, Kampus U nedjelju, 13. svibnja u 20 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu.
  5. SUSRET MLADIH S HRVATSKIM NADZEMLJEM, srijeda 16. svibnja u 20.30 sati, Nadbiskupsko sjemenište U srijedu 16. svibnja u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret na temu: „Žena, majka, kraljica“. Predavačica je psihologinja Jelena Burazin.
  6. ČAKULA S DUHOVNIKOM: petak, 18. svibnja od 20 sati, Kampus Ured za pastoral mladih i Studentski centar organiziraju u petak, 18. svibnja u 20 sati u Studentskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ u Kampusu (Caffe bar Tinel), druženje uz glazbeno-duhovnu večer koju će animirati glazbenik Antonio Tkalec i glazbeni sastav Veritas aeterna.
  7. MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 20. svibnja u 20 sati, Kampus U nedjelju, 20. svibnja u 20 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu.
  8. DUHOVNA OBNOVA ZA STUDENTE: nedjelja, 27. svibnja u 20 sati, Kampus Ured za pastoral mladih organizira duhovnu obnovu i sv. misu za studente Sveučilišta u Splitu u nedjelju 27. svibnja, u studentskom domu Dr. Franjo Tuđman – Kampus (ulica Cvite Fiskovića 3, Split), na temu: „Krstite ih u ime Oca i Sina i Duha Svetoga!“ (Uso. Mt 28, 19). Duhovnu obnovu predvodi dominikanac o. Jozo Ćirko.  

| Plakat | Dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu | 8.5.2018 |

Pin It