1. USKRS FEST 2018.: nedjelja, 8. travnja u 19 sati, KD Vatroslav Lisinski, Zagreb

U nedjelju, 8. travnja u 19 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebi održat će se festival popularne duhovne glazbe Uskrs fest 2018. Na festivalu iz SMN nastupaju: Autora (Solin), Veritas aeterna (Split) te Meri Cetinić. www.uskrs.fest.ml

  1. KATEHEZA HRVATSKOG NADZEMLJA: srijeda, 11. travnja u 20 sati, Kampus

U srijedu, 11. travnja u 20.00 sati u kapelici u Kampusu bit će kateheza Hrvatskog nadzemlja koju predvodi dr. don Mladen Parlov, duhovnik Hrvatskog nadzemlja. Tema susreta je: Deset Božjih zapovijedi.

  1. MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 15. travnja u 20 sati, Kampus

U nedjelju, 15. travnja u 20 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu.

 

  1. SUSRET MLADIH S HRVATSKIM NADZEMLJEM,

srijeda 18. travnja u 20.30 sati, Nadbiskupsko sjemenište

U srijedu 18. travnja u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret na temu: Ljubomora. Predavač je don Mihovil Kurkut.

  1. ČAKULA S DUHOVNIKOM: petak, 20. travnja od 20 sati, Kampus

Ured za pastoral mladih i Studentski centar organiziraju u petak, 20. travnja u 20 sati u Studentskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ u Kampusu (Caffe bar Tinel), druženje uz glazbeno-duhovnu večer koju će animirati mladi Zbor Mihovil.

  1. DUHOVNA OBNOVA ZA STUDENTE:

nedjelja, 22. travanj u 20 sati, Kampus

Ured za pastoral mladih organizira duhovnu obnovu i sv. misu za studente Sveučilišta u Splitu u nedjelju 22. travnja, u studentskom domu Dr. Franjo Tuđman – Kampus (ulica Cvite Fiskovića 3, Split), na temu: „Gospodin je Pastir moj!“ (Ps 23). Duhovnu obnovu predvodi mr. sc. don Jenko Bulić, duhovnik studenata KBF-a Split.

  1. MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 29. travnja u 20 sati, Kampus

U nedjelju, 29. travnja u 20 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu.

| Dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu | 13.4.2018 |

 

Pin It