1. KATOLIČKI TURNIR U HOKEJU: petak, 2. ožujka, Nadbiskupsko sjemenište
U petak 2. ožujka 2018. u sportskoj dvorani u Sjemeništu Ured za mlade i Hokej klub „Spartanac“ organiziraju Katolički turnir u hokeju za srednjoškolce i studente.
 
2. MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 4. ožujka u 20 sati, Kampus
U nedjelju, 4. ožujka u 20 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu.
 
3. MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 11. ožujka u 20 sati, Kampus
U nedjelju, 11. ožujka u 20 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu.
 
4. KATEHEZA HRVATSKOG NADZEMLJA: srijeda, 14. ožujka u 20 sati, Kampus
U srijedu, 14. ožujka u 20.00 sati u kapelici u Kampusu bit će kateheza Hrvatskog nadzemlja koju predvodi dr. don Mladen Parlov, duhovnik Hrvatskog nadzemlja.
 
5. ČAKULA S DUHOVNIKOM: petak, 16. ožujka od 20 sati, Kampus
Ured za pastoral mladih i Studentski centar organiziraju u petak, 16. ožujka u 20 sati u Studentskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ u Kampusu (Caffe bar Tinel), druženje uz glazbeno-duhovnu večer koju će animirati mladi glazbenik Tomislav Marić.
 
6. DUHOVNA OBNOVA I KORIZMENA MISA ZA STUDENTE: 
nedjelja, 18. ožujka u 20 sati, Kampus
Ured za pastoral mladih organizira duhovnu obnovu i sv. misu za studente Sveučilišta u Splitu u nedjelju 18. ožujka, u studentskom domu Dr. Franjo Tuđman – Kampus (ulica Cvite Fiskovića 3, Split), na temu: „Čisto srce stvori mi, Bože!“ (Ps 51, 12a). Duhovnu obnovu predvodi don Branimir Projić, vojni kapelan Hrvatske ratne mornarice. 
 
7. SUSRET MLADIH S HRVATSKIM NADZEMLJEM,
srijeda 21. ožujka u 20.30 sati, Nadbiskupsko sjemenište
U srijedu 21. ožujka u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret na temu: Bog je mlad. Predavač je don Damir Stojić.
 
8. KORIZMENA DUHOVNA OBNOVA ZA KMNL, četvrtak, 22. ožujka, Sv. Frane – Split
U četvrtak 22. ožujka u 20 sati u crkvi Sv. Frane na obali bit će korizmena duhovna obnova za igrače KMNL. Voditelj je fra Žarko Relota. 
 
Pin It