1. MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 4. veljače u 20 sati, Kampus
  U nedjelju, 4. veljače u 20 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu.
 2. MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 11. veljače u 20 sati, Kampus
  U nedjelju, 11. veljače u 20 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu.
 3. PEPELNICA: KATEHEZA HRVATSKOG NADZEMLJA I SVETA MISA:
  srijeda, 14. veljače u 20 sati, Kampus
  U srijedu, 14. veljače u 20.00 sati u kapelici u Kampusu bit će kateheza Hrvatskog nadzemlja i sv. misa s obredom pepeljanja. Katehezu i sv. misu predvodit će dr. don Mladen Parlov, duhovnik Hrvatskog nadzemlja. Sv. misom i obredom pepeljanja započimamo korizmeno vrijeme.
 4. KORIZMENA MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 18. veljače u 20 sati, Kampus
  U nedjelju, 18. veljače u 20 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu bit će Sv. misa za mlade koju predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu.
 5. SUSRET MLADIH S HRVATSKIM NADZEMLJEM,
  srijeda 21. veljače u 20.30 sati, Nadbiskupsko sjemenište
  U srijedu 21. veljače u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret na temu: Valentinovo s Hrvatskim nadzemljem.
 6. ČAKULA S DUHOVNIKOM: petak, 23. veljače od 20 sati, Kampus
  Ured za pastoral mladih i Studentski centar organiziraju u petak, 23. veljače u 20 sati u Studentskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ u Kampusu (Caffe bar Tinel), druženje uz glazbeno-duhovnu večer koju će animirati poznati glazbenik sa duhovne estrade Alan Hržica iz Zagreba.
 7. DUHOVNA OBNOVA I KORIZMENA MISA ZA STUDENTE:
  nedjelja, 25. veljače u 20 sati, Kampus
  Ured za pastoral mladih organizira duhovnu obnovu i sv. misu za studente Sveučilišta u Splitu u nedjelju 25. veljače, u studentskom domu Dr. Franjo Tuđman – Kampus (ulica Cvite Fiskovića 3, Split), na temu: „Ja vjerujem!“ (Ps 116, 10). Duhovnu obnovu predvodi dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu.

| Dr. sc. don Mihael Mišo Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu | Obavijest | 30.1.2018 |

Pin It