1. „TEBI PRIPADAM“, nedjelja, 5. siječnja u 21 sat, Radio Marija U nedjelju 5. siječnja 2020. radijsku emisiju za mlade na radio Mariji „Tebi pripadam“, od 21 sat uređuju i vode: dr. don Mihael Prović, Kristina Bitanga, Luka Jelavić i Augustin Markota.

2. MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 12. siječnja u 19 sati, Kampus U nedjelju, 12. siječnja u 19 sati u studentskoj kapelici u Kampusu bit će Misa za mlade koju predvodi doc. dr. don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

3. IGNIS - KARIZMATSKI SUSRETI: Ured za pastoral mladih i karizmatska zajednica Ignis organiziraju u ponedjeljak 13. siječnja u 20.30 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Karizmatski susret za mlade“.

4. SUSRET MLADIH S HRVATSKIM NADZEMLJEM, srijeda 15. siječnja u 20.30 sati, Nadbiskupsko sjemenište U srijedu 15. siječnja u 20.30 sati, u Nadbiskupskom sjemeništu, Ured za pastoral mladih i udruga Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret na temu: „Dat će Bog!“. Predavač je vlč. Ivan Valentić, Povjerenik za mlade iz Zagreba.

5. BDIJENJE PRED PRESVETIM: četvrtak, 16. siječnja od 18 sati, Kampus Ured za pastoral mladih i zajednica Opus Dei organiziraju u četvrtak 16. siječnja u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Bdijenje pred Presvetim“. Bdijenje (molitva, razgovor i ispovijed) od 18 sati te sv. misu u 19.30 sati predvodi don Jospehom Peguerom Pochom (svećenik osobne prelature Katoličke Crkve - Opus Dei).

6. MISA ZA STUDENTE: nedjelja, 19. siječnja u 19 sati, Kampus U nedjelju, 19. siječnja u 19 sati u studentskoj kapelici u Kampusu bit će Misa za mlade koju predvodi doc. dr. don Mihael Prović, duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu. Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

7. IGNIS - KARIZMATSKI SUSRETI: Ured za pastoral mladih i karizmatska zajednica Ignis organiziraju u ponedjeljak 20. siječnja u 20.30 sati u studentskoj kapelici „Bl. Ivan Merz“ u Kampusu „Karizmatski susret za mlade“.

8. DUHOVNA OBNOVA, nedjelja, 26. siječnja u 19 sati, Kampus U nedjelju, 26. siječnja u 19 sati u studentskoj kapelici u Kampusu bit će duhovna obnova za studente (ispit savjesti, ispovijed i sv. misa) ne temu: „Gospodin mi je svjetlost i spasenje.“ koju predvodi dr. sc. fra Ivica Jurić (KBF Split). Sv. misu animira glazbeni sastav Veritas aeterna.

9. IGNIS - KARIZMATSKI SUSRET, ponedjeljak, 27. siječnja u 20.30 sati, Klerikat Ured za pastoral mladih, karizmatska zajednica Ignis i franjevački Klerikat organiziraju u ponedjeljak 27. siječnja u 19 sati u kapelici u Klerikatu „Karizmatski susret za mlade“ koji predvodi duhovnik zajednice don Danko Kovačević.